Albena Produccions
servicios
Dirección   

Información

Albena Produccions


 

Albena Produccions naix al 1994 de la mà de Carles Alberola i Toni Benavent. En aquestos anys han realitzat més de dos mil  representacions i han rebut més d’una cinquantena de premis, per tots els espectacles, curts i sèries televisives. Anteriorment, per separat o conjuntament, Carles i Toni portaven anys treballant en diverses companyies i projectes escènics: Moma Teatre, L’Horta Teatre, La Tarumba, Trobairitz, El Boig, La Colla, etc. Alberola, s’encarregaria de l’autoria dels texts i de la direcció d’espectacles, participant també com actor en alguns d’ells, i Benavent, es responsabilitzaria de la gestió, producció, promoció i distribució.

 

A l’any 2000, Albena s’encarrega de la direcció artística i de la producció de la Gala de la III edició dels Premis Max (SGAE-Fundació Autor) realitzada al Teatre de la Maestranza de Sevilla i retransmesa per La 2TVE. A l’any 2002 forma part en la V Gala dels Premis Max realitzats al Teatre Principal de València, per Dagoll Dagom, amb un fragment de l’espectacle Spot.

 

Durant varis anys, s’encarrega de la realització de la gala de lliurament de “Premis Literaris Ciutat d’Alzira”, coordinada per Edicions Bromera (2002, 2003, 2004, 2015) a més de col·laborar en la campanya per al foment de la lectura que esta editorial realitza anualment. ALBENA PRODUCCIONS és membre d’Escola valenciana.

 

L’any 2005, Albena es va encarregar de la direcció i coordinació del certamen Alzinema, setmana de cinema i literatura d’Alzira, per encàrrec de l’Ajuntament d’Alzira. Aquest certamen va tindre la primera edició en 2006, i la figura homenatjada va ser el director i realitzador Vicente Aranda.

 

Al 2008 s’encarrega de la realització de la I Gala de l’Audiovisual Valencià, al Palau de la Música de València.

 

Junt amb la productora Conta Conta Produccions produeix i realitza set sèries d’humor per a la televisió autonòmica valenciana Canal 9Autoindefinits al 2005, 2006, 2007. Maniàtics  al 2006, Socarrats  al 2007 i 2008, Per Nadal Torrons! al 2007 Evolució al 2008, Check-in hotel al 2009 i Unió Musical Da Capo al 2010.

 

Actualment realitzen diverses sèries televisives, totes en valencià, per À Punt Media (Els Biters junt a Homo Videns Produccions, Açò és un Destarifo, i La Forastera, junt a Nakamura Films).

Compartir
Información de Contacto
Ficha similares
IAN de Psique
Colegio de Economistas de Valencia
BDMED GASOLINERA
Neotic Technology

Notice: Undefined index: img in /home/sosrescu/public_html/aealzira.es/wp-content/plugins/ct-ultimate-gdpr/includes/views/cookie-popup.php on line 116